welkom

 

Architectuur draait niet alleen om het creëren van fysieke objecten, maar ook om het vertellen van verhalen. Maar het is echter slechts één element van de totale ervaring, Studio Vleer begrijpt dat. Goede architectuur is onlosmakelijk verbonden met de omgeving, het gebruik ervan en het verhaal dat het wil overbrengen.

Studio Vleer ontwerpt ruimte met aandacht voor jouw verhaal en beleving. Het creëren van een ervaring is een multidisciplinaire taak. Het exterieur, interieur en landschap versterken elkaar. Ze passen bij de context van de locatie en bieden een totale ervaring. Alle zintuigen worden aangesproken om bewust en onbewust jouw verhaal te vertellen en het onvergetelijk te maken. Samen streven we naar een heldere visie, met aandacht voor elk detail.

Header image – design: studiovleer – visual: cube 3d design

Schets
architectuur
spacial
interieur
architectuur
spatial design
interieur

portfolio

albert vleer

 

Albert02

Ruimte creëren voor verhalen is mijn doel. Na mijn afstuderen aan de TU Eindhoven begon ik mijn carrière bij het gerenommeerde architectenbureau Mook & Partners in Rotterdam. In 2015 besloot ik mijn eigen studio te starten, gevestigd in de betoverende omgeving van de oude leerfabriek in Oisterwijk. Hier kreeg ik de kans om aan bijzondere projecten te werken, met name gericht op recreatie en themaparken.

Met veel enthousiasme en toewijding werk ik in deze prachtige branche, waar ik samenwerk met gedreven ondernemers die het verschil willen maken en hun eigen unieke verhaal willen vertellen. 

Mijn streven is om met oog voor detail en vakmanschap bij te dragen aan het creëren van betoverende ervaringen waar mensen van kunnen genieten en waar verhalen tot leven komen.

contact

 

Postadres:
Studio Vleer
Burg Stekelenburgplein 54
5041 SC Tilburg

info@studiovleer.nl
06-13752864
KVK: 62535137
BTW-ID: NL001672724B54

libema_logo
ooks_logo
cfcb9210b7617ea2a100
heuvelsuites_logo
KleinOisterwijk
midpoint_logo
SMC Logo
funtear_logo