welkom

 

Architectuur gaat niet alleen over de dingen die je maakt, maar ook over de verhalen die je vertelt. Maar architectuur is maar één aspect als je een verhaal wil vertellen en een totaalbeleving wil bieden. Studio Vleer begrijpt dat. Goede architectuur is onlosmakelijk verbonden met zijn omgeving, het gebruik en met het verhaal.

Studio Vleer ontwerpt ruimte voor jouw verhaal en beleving. Het maken van een beleving is een multidisciplinaire opgave. Exterieur, interieur en landschap versterken elkaar en sluiten aan bij de context van de plek en het verhaal dat wordt verteld. Alle zintuigen worden aangesproken, ze vertellen bewust en onbewust jouw verhaal en maken het onvergetelijk. Een helder verhaal, met oog voor detail.

Schets
concept
architectuur
interieur
visualisatie
concept
architectuur
interieur
visualisatie

portfolio

albert vleer

 

Albert02

Ruimte maken voor verhalen, daar gaat het om. Ik ben afgestudeerd aan de TU Eindhoven en mijn carrière begonnen in Rotterdam bij architectenbureau Mook & Partners. In 2015 ben ik een eigen studio begonnen in de oude leerfabriek in Oisterwijk en heb ik mogen werken aan bijzondere projecten voor de recreatie en themaparken. Inmiddels ben ik aangesloten bij Passion for Leisure en bieden wij breed advies aan recreatieondernemers. Ik werk met veel plezier in deze prachtige branche met gedreven ondernemers die het verschil maken door hun eigen verhalen te vertellen.

contact

 

Postadres:
Studio Vleer
Griegstraat 399
5011HK Tilburg

info@studiovleer.nl
KVK: 62535137
BTW-ID: NL001672724B54