Ben je op zoek naar een architect in Tilburg?

 

Naar wat voor project je ook op zoek bent naar een architect in Tilburg, bij ons conceptbureau Studio Vleer ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen voor jou zowel interieurs als gebouwen op maat, waarbij altijd de omgeving en het doel van de ruimtes centraal staan. Het uitgangspunt van al deze ontwerpen is namelijk het verhaal dat je wilt vertellen, of het nu om een privé woning gaat of een commercieel project. we zijn van mening dat een interieur, exterieur en landschap elkaar enorm kunnen versterken, en samen kunnen vertellen waar jij voor staat. Vandaar dat we als architect in Tilburg niet alleen in te huren zijn voor het ontwerpen van gebouwen (nieuwbouw, verbouw of herbestemming), maar ook voor interieurconcepten en ruimtelijke plannen in de breedste zin van het woord.

Neem contact op

 

Als architect in Tilburg creëren we balans

Of het nu om een exterieur, interieur of een combinatie daarvan gaat, het doel ervan is altijd het creëren van een duurzaam resultaat dat in balans is. We worden enthousiast van zeer complete projecten, waarbij we elk aspect kunnen gebruiken in een totaalontwerp dat een bepaalde sfeer creëert, oftewel jouw verhaal vertelt. Met ons conceptbureau in Tilburg hebben we dan ook al een grote veelzijdigheid aan klussen gedaan, waaronder zowel huiselijke inrichtingen voor privédoeleinden als creatieve openbare ruimtes met een groot sociaal aspect. Je kunt daarbij denken aan kantoorruimtes, recreatieprojecten en zelfs een heus experience center. Hoe groter en uitgebreider het project is, hoe belangrijker het is dat de inrichting, de architectuur en de omgeving naadloos in elkaar overlopen. Daar ligt voor ons een grote uitdaging, en tegelijkertijd onze grootste passie. De veelzijdigheid van ons vak als interieurontwerper maakt dat elke dag anders is, en dat we onze creativiteit volledig kwijt kunnen in al mijn projecten.   

Goede architectuur speelt met je zintuigen

Het creëren van een beleving vereist een multidisciplinaire aanpak, waarbij rekening gehouden wordt met veel verschillende aspecten. Je kunt daarbij denken aan de materiaal- en kleurkeuze, de verlichting (en dus plaatsing van de ramen) en zelfs de looprichting van bewoners of bezoekers. Al deze aspecten samen vertellen een verhaal, dat jij zowel bewust als onbewust meekrijgt als je van de ruimtes gebruik maakt. Goede architectuur prikkelt namelijk de zintuigen en maakt dat jij de ruimte op een bepaalde manier beleeft. Ons werk als architect in Tilburg is het visualiseren en in een concept gieten van de gewenste beleving, waarbij we rekening houden met het doel van de ruimte, de omgeving en uiteraard de identiteit van de klant. Dit alles nemen we mee in een plan dat op gebalanceerde wijze een onvergetelijke beleving creëert. 

pexels c cagnin 1880654 1