Over ons conceptbureau in Tilburg

 

Architectuur en interieurdesign gaan over beleving en storytelling, over het gevoel dat je bij de gebruiker opwekt, en over het versterken van de context van de plek. Je wilt dat een ontwerp een verhaal vertelt, of het nu om een exterieur of een interieur gaat, en dat beiden naadloos aansluiten bij de omgeving. Bij ons conceptbureau in Tilburg kun je terecht als je op zoek bent naar een architect in Tilburg met een multidisciplinaire aanpak. Het is namelijk ons doel om ruimtes te ontwerpen die tot de verbeelding spreken, de zintuigen prikkelen en bovenal jouw verhaal vertellen. Of het nu om een knusse gezinswoning gaat of een openbare ruimte met een recreatieve functie, in onze ontwerpen nemen we altijd diverse aspecten mee, zodat er een gebalanceerd geheel ontstaat. Daarbij hechten we veel waarde aan de verbinding tussen het interieur, het exterieur en de omgeving, met als resultaat een visueel sterke totaalbeleving. 

Neem contact op

 

Conceptbureau in Tilburg voor visualisatie

Niet iedereen vindt het even makkelijk om te visualiseren hoe een ruimte er uit moet komen te zien, of zelfs hoe je bepaalde meubels, kleuren en vormen kunt inzetten om een sfeer neer te zetten. Daarom bieden we als interieurontwerper ook de optie voor visualisatie. Dit wil zeggen dat we voor jou aan de slag gaan met het digitaal ontwerpen van een ruimte (zoals een kantoor) en je daar diverse opties voor kunnen geven. Aan de hand van levendige 3D-beelden krijg je een gevoel bij het plan, en kun je makkelijker keuzes maken met betrekking tot de inrichting. Dit soort digitale visualisaties zijn ook perfect voor projectontwikkelaars, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw type woning in de markt wilt zetten. Met ons conceptbureau in Tilburg kunnen we je dus helpen om jouw project te visualiseren voor potentiële klanten, waardoor je project veel sterker staat en het makkelijker verkoopt.

 

Onze diensten als interieurontwerper

We worden uiteraard heel blij van complete totaalconcepten, waarbij we zowel het exterieur als het interieur mogen ontwerpen, maar staan ook zeker voor je klaar bij kleinere interieurkwesties. Heb je een fijn huis gekocht maar heb je moeite met het inrichten ervan? Heb je een bepaalde sfeer in gedachte maar weet je niet hoe je deze realiseert? Of heb je simpelweg een hele grote woonkamer waarbij al je oude meubels in het niet vallen? Bij het inrichten van een woning komen veel zaken kijken, zoals de plattegrond, het lichtplan, de looprichting en bestaande elementen. Met ons conceptbureau in Tilburg creëren wij voor jou een interieur op maat, dat rekening houdt met al deze punten en bovenal een uiting is van jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. 

Over ons conceptbureau in Tilburg