Interieurontwerper

 

Wat kunnen we als interieurontwerper voor je betekenen?

Niet iedereen vindt het even makkelijk om een huis in te richten, zeker als de vorm van de ruimte niet standaard is. Daarom staan wij als interieurontwerper voor je klaar met een passend advies. Wat je smaak ook is, het is ons doel om een ruimte te creëren die past bij de bewoners en diens levensstijl, of je nu een gezin met jonge kinderen hebt of met zijn tweetjes woont. Een woning inrichten is altijd een hele persoonlijke aangelegenheid, waarbij we rekening houden met zowel jullie persoonlijke smaak en voorkeuren als de ruimte en de omgeving zelf. We zijn namelijk van mening dat een inrichting in balans moet zijn met de ruimte en de omgeving, want zo creëer je een heel complete beleving. We hanteren dus als architect in Tilburg een multidisciplinaire aanpak, waarbij we rekening houden met heel veel verschillende aspecten. Als interieurontwerper creëren wij voor jou een inrichting die de zintuigen prikkelt, en die jou als bewoner centraal heeft staan.

Neem contact op

 

Interieurontwerper voor openbare projecten

Naast het inrichten van privéwoningen worden we ook erg enthousiast van grote projecten, zoals ruimtes met een openbare functie. De beleving van de bezoeker staat ook hierbij centraal, of het nu gaat om een museum, een wachtruimte of een verblijf met recreatieve doeleinden. Met ons conceptbureau in Tilburg kunnen we dan ook het volledige project ontwerpen, oftewel zowel de architectuur als de indeling en inrichting ervan. Bij al deze aspecten vinden we het heel belangrijk dat ze naadloos op elkaar aansluiten en passen in de omgeving. Interieur, exterieur en landschap kunnen elkaar namelijk enorm versterken. Bij ons werk als interieurontwerper houden we bovendien de functionaliteit en praktische zaken goed in de gaten. Je wilt namelijk niet alleen een ruimte met een eigen stijl en een goed gevoel, maar ook een ruimte die precies aansluit bij de behoeften van alle gebruikers/bewoners.

 

Een interieur dat uitnodigt en prikkelt

Of het nu om een interieur gaat voor privédoeleinden of voor een kantoor of restaurant, je wilt natuurlijk dat het warm en uitnodigend voelt. Een interieur is geslaagd wanneer mensen zich er in op hun gemak voelen, wat het doel van de ruimte ook is. Als interieurontwerpers staan wij voor je klaar met een passend advies en duidelijke visualisatie van deze plannen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken met betrekking tot de inrichting. In dit advies verwerken we jouw persoonlijke smaak en wensen op zo’n manier dat het de ruimte recht aan doet en het volledig in balans is met de omgeving, op een manier die je waarschijnlijk zelf niet had kunnen verzinnen.

 

pexels houzlook com 3797991