Safari Horeca

Voor een onderzoek naar de horeca concepten voor het Safari Resort bij Beekse Bergen heb ik drie illustraties gemaakt.

Het eerste concept, het Djembe Pizzarastaurant, is een levendige en bruisende eetgelegenheid waar gasten kunnen genieten van heerlijke pizza’s met een unieke twist. De sfeer is geïnspireerd op Afrikaanse ritmes en de inrichting is kleurrijk en levendig met decoratieve elementen die de energie en levendigheid van de muziek weerspiegelen.

Het tweede concept, het Grill House, biedt een spannende ambiance waar gasten kunnen genieten van smaakvolle barbecuegerechten. De inrichting is stoer en robuust, met natuurlijke materialen en een rustieke uitstraling die perfect past bij de sfeer van een avond bij het kampvuur.

Het derde concept, het Safari Restaurant, neemt gasten mee op een culinaire reis door de wilde dierenwereld. De inrichting is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving van het Safari Resort, met aardse kleuren, organische vormen en decoratieve elementen die verwijzen naar de prachtige dieren die in het wild leven. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid menu met gerechten uit verschillende werelddelen, bereid met verse en lokale ingrediënten.

Deze illustraties dienden als een visueel hulpmiddel om de verschillende concepten te presenteren en een voorproefje te geven van de unieke ervaringen die de horecagelegenheden in het Safari Resort kunnen bieden.