Timeport Farsight

Timeport Farsight is de basis van de organisatie Time Travel Adventures. Dankzij de mogelijkheden van tijdreizen worden bezoekers meegenomen naar bijzondere locaties in het verleden en de toekomst. De Timeport zelf is als een bazaar waar mensen uit alle tijden samen komen. Vreemde figuren vertellen verhalen over andere tijden en nodigen je uit om deze zelf te komen bekijken en ervaren.

Ervaar in Farsight de schoonheid van deze planeet, de diversiteit van het leven en de invloed die wordt uitgeoefend door de mens. Door te reizen in de tijd gaan de bezoekers op avontuur naar verschillende culturen, landschappen en zelfs buitenaardse nederzettingen in een verre toekomst.

De tijdreizen laten zien dat het leven vol rariteiten en bijzondere momenten is. Hoe heeft het leven zich ontwikkeld en wat zal de toekomst ons nog gaan brengen? We worden uitgenodigd om te dromen en mee te werken om de toekomst vorm te geven.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.