Victoria Haven

Victoria Haven is een frisse visie voor een bestaande leisurelocatie in Brabant. De huidige situatie bestaat uit een strand met natuurlijk water, diverse speeltoestellen en een eenvoudig restaurant. In dit project hebben we eerst de bestaande situatie in kaart gebracht en vervolgens een nieuwe structuur over het gebied gelegd. Deze nieuwe structuur biedt ruimte aan verschillende gebieden met elk een eigen thema, uitstraling en speelmogelijkheden. Het doel is om het gebied te diverser te maken en de relatie met het water te versterken.

Een nieuw aangelegde route volgt de kustlijn en verbindt de verschillende gebieden met elkaar. Op strategische punten, de uiteinden van de route, hebben we twee opvallende locaties gecreƫerd die een sterke band met het water hebben: een pier en een vuurtoren. Tussen deze markante punten bevinden zich de boulevard, de speeltuin, de haven en het eiland, die samen een gevarieerd en levendig geheel vormen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.